Penne rigate cu carne tocata si branza albastra

de Panacris in Penne, 15 Mar 2016 | 3839 vizualizari

 

Din nou pasteeee ;) De data asta numai pentru mine :d Savuroase și mai ales sățioaseeee ;) 

 

INGREDIENTE

  • Penne Rigate Băneasa 300 g,
  • Carne tocată amestec (porc+vită) cca. 300 g,
  • Ceapa albă 1 bucată,
  • Zacuscă cu ciuperci a la Panacris 3 linguri,
  • Ulei de măsline 1 lingură,
  • Ceapă verde 2 fire,
  • Roșii cherry 5-6 bucăți,
  • Brânză albastră cca. 100 g,
  • Oregano uscat pentru decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Penne rigate cu carne tocata si branza albastra:

Carnea tocată se călește cu ceapa, în puțin ulei de măsline cca. minute la foc iute, neacoperit.

Într-o tigaie mai înaltă se pun pastele, amestecul de carne tocată, roșiile înjumătățite, ceapa verde tocată mărunt, se adaugă apă rece cât să acopere pastele și se dă la fiert, la foc mediu cca. 10 minute după ce începe să clocotească.

După ce s-au fiert pastele se adaugă brânza albastră și se presară oregano.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Penne rigate cu carne tocata si branza albastra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]