Pere in vin

de ralu_ca in Dulciuri, 22 Noi 2014 | 3026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pere
  • 600 ml vin roze
  • ghimbir
  • cuisoare
  • 200 g zahar brun
  • baton scortisoara
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pere in vin:

Perele se curata de coaja pastrandu-le codita.

Intr-un vas am pus vin, zahar brun, scortisoara, cuisoare si ghimbir si am lasat la foc pana ce se topeste zaharul, apoi scufundam perele in lichidul obtinut lasandu-le approx 8-10 min ( daca perele sunt mai tari ).

Imediat dupa se scot pe un platou, lasand lichidul sa fiarba pana se ingroasa si se caramelizeaza putin. Acesta se toarna peste pere, le lasam sa se raceasca putin, apoi pot fi servite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pere in vin" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert pere posate in vin