Perisoare in sos de rosii

de Bya Ralu in Porc, 2 Dec 2015 | 3683 vizualizari

COMENTARII (37)

Zamfira 1

02.12.2015, 19:40

Ooo si aici ma invit la masa! Si eu fac des chiftelute marinate, dar uite asta e o idee foarte bune. Am retinut!!!!!!!! Merci!!!!

cristinutanicolita 1

02.12.2015, 19:41

vin la masa foarte bune

Andra_Constantinescu 1

02.12.2015, 19:45

Ce bine arata!

mirela0911 1

02.12.2015, 19:52

Chiftelute cu sos am servit si eu azi, dar merge si de la tine o portie ca tare bune sunt!

Bunica 1

02.12.2015, 19:56

Ooooo,da!

Anett 1

02.12.2015, 19:58

super mancarica!

Merisor 1

02.12.2015, 20:04

MotanLaOale 1

02.12.2015, 20:08

bune bune

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:09

zamfira si eu faceam des chiftelute,dar facute asa fierte direct in sos sunt mult mai bune si mai usoare

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:10

te astept cristina

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:10

multumesc andra

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:10

mirelush

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:11

buni

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:11

anett

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:11

mery

Bya Ralu 1

02.12.2015, 20:12

motan

Ina 1

02.12.2015, 20:37

Imi plac

diaconta 1

02.12.2015, 20:38

Tu iar ai gatit bun de tot

Rocsi 1

02.12.2015, 20:41

Bun si gustos!

Constelatialeu 1

02.12.2015, 21:06

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:19

Ina

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:20

Mai gătesc și eu câteodată diuta

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:20

Rocsi

Bya Ralu 1

02.12.2015, 21:20

Cleme

T I M E A 1

02.12.2015, 21:57

vin la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Perișoare în sos tomat cu capere și măsline, acompaniate de Serpentine de la Băneasa