Perisoare picante

de Miha in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2009 | 5896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste stelute
  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 catei usturoi
  • sare si piper
  • boia de ardei
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perisoare picante:

Pastele se pun la fiert in apa cu sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Intre timp, se toaca legumele impreuna cu carnea. Se adauga usturoiul si se condimenteaza, dupa gust.

Dupa ce pastele au fiert se scurg, se pun intr-un castron si se amesteca cu compozitia de carne si legume.

Cu mana uda se formeaza perisoarele, care se pun apoi intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Bunica 1

09.12.2009, 21:20

Mai, mai , mai ce-ti mai trece prin cap ! Dar super idee, felicitari!

luminita20_2006 1

09.12.2009, 22:21

chir f tare imi place ideea

pana_luminita 1

18.12.2009, 16:05

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu carne de pui și ciuperci