Perlute cu carne

de Miha in Aperitive / Garnituri, 27 Mai 2010 | 4163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • sare si piper
  • ghimbir
  • 200 g orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Perlute cu carne:

Orezul se pune pentru cateva ore la inmuiat. Sau de eara pana dimineata. Se scurge de apa, se acopera din nou cu apa calduta cu putina sare si se dau cateva clocote. Se pune intr-o sita sa se scurga bine de apa, apoi se intinde pe o farfurie.

Carnea de pui se toaca impreuna cu ou, morcov, usturoi, verdeata si condimente. Se lasa 10-15 minute sa se odihneasca. Cu mainile umede se formeaza chiftelute mici, care mai apoi se tavalesc prin orez.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor deasupra unui vas cu apa, unde se lasa la foc mediu, pana incep sa se rumeneasca.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Perlute cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet la cuptor