Peşte cu sos de roşii

de silvi0ara in Peste, 11 Mar 2010 | 6001 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g peşte-eu am folosit fileuri de cod
  • 400g suc de rosii
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 2 lingurite zeama delămâie
  • 1-2 foi de dafin
  • 2-3 lingurite zahar brut
  • sare, piper dupa gust
  • condimente pentru peşte
  • ½ pahar cu apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peşte cu sos de roşii:

Punem o cratita cu apă cu putina sare si piper pe aragaz la foc, în momentul când începe apa să clocotească se pune sucul de rosii şi foile de dafin la fiert..Dupa ce a dat cateva clocote se adauga vinul si se mai lasa sa fiarba putin,se adauga zeama de lamiae si daca va place putin mai dulce se adauga si 2-3 lingurite de zahar.Eu am adaugat..

Intre timp pestele se condimenteaza cu condimente pentru peste si se pune pe gratar sa se faca bine pe ambele parti,apoi se adauga in sosul de rosii si se mai lasa sa fiarba 5-6 minute.
Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peşte cu sos de roşii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste