Peste fara os in vin

de pity19 in Peste, 1 Apr 2014 | 4218 vizualizari

 

Stiu ca pestele pangasius nu este bun , dar sa fim seriosi! Acum ce peste sau carne mai este buna , nici una! .. :)

 

INGREDIENTE

  • peste pangasius ,
  • vin, jumatate de pahar ( eu am avut vin roz ) ,
  • sare,piper,oregano ,
  • unt , usturoi .
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste fara os in vin:

Pregatim pestele : condimentam , punem in tigaia incinsa cu putin unt ( cam 30 gr) , cateva bucatele de usturoi , lasam putin , intoarcem pe ambele parti , adaugam vinul , lasam 5 minute pe fiecare parte , apoi scoatem!

Servim pestele cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste fara os in vin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta delicioasa de plachie de peste cu usturoi si legume