Peste in aluat foietaj

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 5 Feb 2012 | 7455 vizualizari

 

M-am inspirat de pe blogul "dragoste in bucate".

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj din comert
  • peste file
  • sare
  • piper
  • condimente pentru peste
  • 1 ou pentru uns
  • boabe de piper 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in aluat foietaj:

Pestele se condimenteaza cu sare,piper si condimente pentru peste.Se imbraca in foietaj sub forma de peste.Cu ajutorul unei foarfece se fac solzii iar cu un cutit il crestezi.Se unge cu ou iar cu boabe de piper se fac ochii.Se da la cuptor la foc potrivit pentru 40 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in aluat foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu peste si porumb