Peste in stil meditereanean

de mihaelar63 in Peste, 14 Iun 2015 | 4143 vizualizari

 

O explozie de arome chiar pe placul nostru dar si un preparat sanatos .

 

INGREDIENTE

  • 1 salau 1.2 kg
  • 1 somn 1.5 Kg
  • 2 lamai
  • 2 linguri capere in otet
  • 2 linguri otet balsamic
  • 500 gr rosii cherry
  • 200 gr masline naturale Kalamata

Sos-

  • 100 ml ulei masline
  • 1lingura pasta rosii
  • 1/2 lingurita pasta ardei iute
  • 1/2 lingurita seminte busuioc
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 1 lingura usturoi pisat
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • busuioc verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste in stil meditereanean:

  1. Pestele se curata si se spala .
  2. Somnul l-am lasat intreg , salaul l-am portionat inele.
  3. Am amestecat ingredientele pentru sos si am uns pestele cu ele .
  4. Am pus pestele intr-o tava . Am adugat masline si capere .
  5. Am acoperit tava cu o bucata de hartie de copt [ Sa nu se arda pestele pe deasupra ] si am dat la cuptor 30 minute .
  6. Am spalat rosioarele , le-am taiat , sarat si asezonat cu otet balsamicsi le-am adugat la peste .
  7. Dupa acest timp am indepartat hartia si am lasat sa se rumeneasca .
  8. Am decorat cu felii de lamaie si busuioc verde .

TIPS-URI

1

Serviti pestele cu garnitura sau salta preferata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in stil meditereanean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume