Peste la cuptor

de gaby_gabytza in Peste, 15 Mai 2013 | 3716 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pesti
  • 100 ml rosii in bulion
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 lamai
  • zeama de la 1 lamaie
  • 3 cepe medi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • condimente
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Spalam pestii si ii curatam de solzi.Ii spalam iar bine si ii crestam pe ambele parti pana la oase.

Ii presaram cu sare peste tot si ii asezam in tava unsa cu ulei.Apoi  adaugam deasupra ceapa curatata si taiata feliute,sucul de rosii,rosiile intregi impreuna cu bulionul,zeama de lamaie,piper si condimente dupa gust.Apoi presaram deasupra putin ulei.

Dam la cuptor iar cand aproape is gata adaugam deasupra si inuntrul pestelui feliute de lamaie.Lasam sa se rumeneasca frumos si oprim focul.

Ornam deasupra cu patrunjel verde pentru un decor mai apetisant.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merlucius cu bere neagra, in crusta de malai, la cuptor