Peste la cuptor

de gyorgy in Peste, 15 Mai 2013 | 5707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • peste
  • ulei
  • sare
  • piper boabe
  • usturoi
  • foi dafin
  • vin alb
  • apa
  • patrunjel
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor:

Pestele se  aseaza intr-o tava pentru cuptor si se condimenteaza.

Se adauga uleiul, vinul, putina apa, sare, piper boabe, rondele de usturoi, foi dafin. Si pestele este gata pentru cuptor.

Dupa ce scoatem pestele de la cuptor stropim cu putina lamaie si presaram cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]