Peste prajit

de bettyC in Peste, 17 Mar 2011 | 6652 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva bucati de peste
  • faina
  • sare
  • ulei de masline
  • lamaie
  • mamaliga ptr decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prajit:

Se spala pestele si se taie bucati potrivite apoi se trec prin sare si faina si se prajesc in ulei de masline pe ambele parti pana se rumenesc.Apoi se pun pe un servetel ptr a absorbi uleiul.Se aseaja apoi pe o farfurie si se serveste cu mamaliga,lamaie si cine doreste si cu usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]