Picioare de vaca cu naut

de cristeena20 in Vita, 16 Noi 2012 | 10935 vizualizari

COMENTARII (16)

Mutulica 1

16.11.2012, 15:42

nautul , lintea , altadata destul de intalnite la noi , acum sunt raritati , din pacate .

MotanLaOale 1

16.11.2012, 16:02

Zamfira 1

16.11.2012, 16:05

cristeena20 1

16.11.2012, 16:10

atunci poate fi inlocuita cu fasolea..banuiesc..dar nautul ii da un gust aparte..nu e acelasi lucru..Hai ca va tirmit eu o cutie..aici e ff multa si ff ieftina

portiadelumina 1

16.11.2012, 16:29

Nu mai zic de carne că pe ziua de azi am fost taxat bine Dar mâncare-i foarte bună. Şi clar că la noi fasolea e mai căutată. Bravo

diaconta 1

16.11.2012, 16:30

Padre,numa' sa nu ne dai in judecata pentru suprataxa ))

diaconta 1

16.11.2012, 16:30

Buna mancarea ta Cristeena

cristeena20 1

16.11.2012, 16:33

multumesc!!! dupa cum vedeti sunt in plina descoperire a mancarurilor autohtone de aici...dar totusi nu am uitat mancarurile noastre romanesti..pe care le fad des si sotului ii plac.

_Alina_ 1

16.11.2012, 18:07

buna mancarica asta cu manute de vaca

Lau 1

16.11.2012, 18:36

mamaieelena 1

16.11.2012, 18:46

imi place cum arata

andreea_angelo 1

16.11.2012, 18:53

Bya Ralu 1

16.11.2012, 19:01

pare interesant

Rocsi 1

16.11.2012, 19:39

Alexandra Elena 1

16.11.2012, 22:03

foarte buna mancarica

Sim0na 1

16.11.2012, 23:17

N-am mancat niciodata... dar cred ca-i buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de naut cu legume si carne tocata