Piept de curcan cu pesto de trufe

de epurasha2bb in Curcan, 22 Dec 2010 | 4872 vizualizari

 

ieri v-am dat desert, azi va dau mancare! :))

 

INGREDIENTE

  • ¼ piept curcan fiert
  • 1 pahar de vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 1 foaie de dafin
  • Ulei
  • Sare, piper
  • 1 lingurita zeama de lamaie
  • Decor final:
  • pesto de trufa neagra,
  • salata verde,
  • morcov,
  • sfecla rosie.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan cu pesto de trufe:

Pieptul de curcan fiert se rupe fasii mari si se aseaza intr-o farfurie.

Se face sosul de ceapa astfel: taiam ceapa solzisori si o punem la calit in 2 linguri de ulei intr-o cratita.Se lasa putin sa devina sticloasa si se adauga apoi vinul.Se flambeaza putin, se stinge flacara, se adauga frunza de dafin, sare si piper si se mai lasa la foc mic putin.Se toarna strecurat peste pieptul de curcan.

Se serveste cu pesto de trufe negre alaturi pe care asezam cateva cubulete de sfecla rosie si decoram alaturi cu frunze de salata verde si suvite de morcov.

TIPS-URI

1

o mancare potrivita pentru sarbatori in 2 sau cu musafiri mai de seama!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu pesto de trufe" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Brindusa 1

22.12.2010, 22:49

trufe, mai Epuraso! Pe cine ai rasfatat tu cu mancarea asta?

kamy 1

23.12.2010, 19:23

nu le stiu,nu le-am vazut....da am auzit ca-s deosebite si ....scumpe 5f

MIUTA 1

26.12.2010, 22:31

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici