Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin

de Oana in Curcan, 12 Oct 2011 | 10093 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g piept de curcan
  • o gutuie
  • 2 linguri pasta de tomate
  • o lingurita rozmarin uscat
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin:

Pieptul de curcan feliat si spalat se aseaza intr-un vas de iena, se presara cu sare si rozmarin. Gutuia se spala si se taie felii, apoi se aseaza printre fileurile de curcan. Pata de tomate se dizolva in 300 ml apa calda si se adauga peste carne. Se introduce vasul la cuptor 30 de minute, pana ce carnea este frageda si bine aromata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan in sos de gutui si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpă de curcan la cuptor