Piept de găină cu ceapă și roșii cherry

de elucubratiiculinare in Pui, 31 Oct 2012 | 2925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de găină sau pui,
  • 500 g ceapă,
  • 500 g roșii cherry,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de găină cu ceapă și roșii cherry:

Pieptul de găină se spală și se taie fâșii subțiri. Se prăjește în 2-3 linguri ulei , amestecând până se albește carnea pe toate părțile. Se scoate și se ține la cald. Adăugăm ceapa tocată și călim până devine aurie. Aducem carnea în tigaie și acoperim cu apă. Lăsăm să fiarbă acoperit la foc mic pentru 15 minute.

Între timp spălăm roșiile cherry și le tăiem în patru. Încingem o lingură de ulei într-o crăticioară și călim roșiile pentru 2-3 minute. Se adaugă roșiile în tigaie și amestecăm bine. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat.

Dăm la cuptor pentru 30 minute. Se presară la final după preferință pătrunjel proaspăt tocat sau cimbru.

Servim fierbinte. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de găină cu ceapă și roșii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu fenicul la cuptor