Piept de gaina prajit cu cartofi

de anisoara in Pui, 4 Iun 2010 | 6192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • feliute din piept de gaina
  • ulei
  • condimente
  • sare
  • cartofi
  • usturoi
  • frunza de dafin
  • muraturi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de gaina prajit cu cartofi:


Se taie pieptul de gaina in fileuri  grosute si se prajesc in ulei incins la un foc normal. In ulei sa fie prajiti in prealabil 2 catei de usturoi pina se rumenesc. Usturoiul se arunca. In timpul prajirii carnii se adauga sarea si piperul macinat. Timpul de prajire 8 minute.

In acest ulei se prajesc cartofii taiati in patru- de la inceput la un foc mai mare, pe urma focul se scade si se prajesc sub capac. La urma se adauga 2 catei de usturoi pisati, o frunza de dafin si putina sare. Se stinge focul. Se adauga carnea prajita deasupra cartofilor si se pune capacul pe tigaie pentru ca sa sa-si imbibe mirosul de usturoi timp de 10 minute.
Se servesc la masa cu muraturi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de gaina prajit cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

ieri la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

ieri la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tajine de pui cu legume