Piept de manzat in sos de rosii

de elucubratiiculinare in Vita, 13 Noi 2017 | 4619 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucăți piept de mânzat
  • 1 lingură unt
  • 1 lingură ulei de floarea-soarelui
  • 2 linguri făină integrală
  • 200 ml supă de vită
  • 500 ml suc de roșii
  • 2 linguri pastă de ardei
  • 2 lingurițe cimbru uscat
  • 2 lingurițe oțet balsamic
  • 200 ml vin roșu
  • Sare
  • Piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de manzat in sos de rosii:

Este de preferat marinarea cărnii cu o seară înainte de preparare.
Se condimentează cu cimbru și oțet balsamic.
Se pune carnea într-o pungă (caserolă), se adaugă vinul și se dă la rece peste noapte.
A doua zi înainte de a găti, se scoate din frigider cu o oră înainte, pentru a ajunge la temperatura camerei.
Într-o tigaie se topește untul și se adaugă uleiul.
Se presară făină pe carne și se prăjește pe ambele părți.
Se adaugă supa, sucul de roșii, pasta de ardei și se lasă la foc mic până scade sosul (aprox. 1 ora).
Se poate da chiar și la cuptor.
Servim fierbinte cu garnitura preferată.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de manzat in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra