Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi

de Constelatialeu in Porc, 24 Mai 2015 | 3536 vizualizari

 

De duminica,sa mancam si noi ceva......

 

INGREDIENTE

  • 1,575 g piept de porc
  • cca 700 g rosii
  • cca 700 g cartofi noi
  • Fix pentru friptura de la Fuchs
  • Boia de ardei dulce de la Fuchs
  • 2 usturoi,ca atat am avut,merge si mai mult...
  • sare grunjoasa
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi:

Portionam pieptul de porc in bucati potrivite,saram si condimentam.Le asezam intr-o tava pe care am imbracat-o cu hartie de copt,acoperim totul cu hartie de copt si dam tava la cuptor cca 40 min.Dupa 40 min,scoatem tava si adaugam rosiile taiate,usturoiul si cartofii, presaram si peste cartofi boia si sare,acoperim cu hartie de copt si mai dam la cuptor cca 30 min,dupa care scoatem hartia de copt de deasupra si lasam sa se rumeneasca cca 20 min.Se serveste cu mamaliguta calda sau fiecare cu ce vrea,ca nu exista reguli stricte....

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor cu rosii si cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu struguri