Piept de porc si carnaciori la gratar

de Oana in Porc, 2 Mai 2009 | 8755 vizualizari

 

Preparatele la gratar sunt mult mai dietetice, le putem folosi langa garnituri variate si mai ales se fac foarte rapid.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de piept impanat de porc
  • 2 carnaciori proaspeti
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si carnaciori la gratar:

Carnea o spalam bine, o uscam cu un prosop de hartie, o condimentam dupa gust si o azvarlim pe gratarul incins. Putem folosi si gratarul de aragaz cand suntem acasa.

 

Noi foarte rar mancam carne de porc, dar pieptul asta impanat arata asa de bine la macelarie, ca nu m-am putut abtine! si am luat si niste carnaciori proaspeti sa variem putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si carnaciori la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta Colosseum