Piept de porc si cartofi noi la cuptor

de alilianaa in Porc, 14 Iun 2013 | 6003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piept de porc cu os
  • 1500 g cartosi noi potriviti ca marime
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper dupa gust
  • marar - o legatura
  • ulei de masline 30 ml.
  • menta, maghiran
  • 200 ml vin alb sec
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc si cartofi noi la cuptor:

Cartofii se curata sub jet de apa, se pun la scurs. Pieptul de porc se spala, se cresteaza putin, se impaneaza cu usturoi, se aromatizeaza cu sare, piper, menta, maghiran, marar tocat.

Cartofii si carnea de porc se ung din belsug cu ulei de masline.

Prima etapa: fiecare, atat cartofii cat si carnea au fost asezate in hartie pergament, separat. Am dat cateva gauri si am dat la cuptor cca o ora.

Etapa a II-a:le-am desfacut din hartie,le-am transferat intr-un alt vas impreuna cu sucul rezultat.

Am adaugat 200 ml vin alb sec si le-am lasat la cuptor sa scada bine. 

Le-am servit cu turtite de branza. 

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc si cartofi noi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

mihaelar63 1

14.06.2013, 13:39

Gustos si simplu de preparat

iry-gabriela 1

14.06.2013, 13:50

pe mine ma ispitesc tare cartofii,

alilianaa 1

14.06.2013, 20:07

Multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]