Piept de pui Bruschetta

de Satisfyyourcravings in Pui, 18 Sep 2013 | 4472 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 jumătăţi de piept de pui fără os şi piele
  • 2 roşii, tocate cuburi
  • 3 frunze de busuioc proaspete, tocate
  • 1 ceapă roşie mică, tocată
  • 2 căţei de usturoi
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 2 linguriţe oţet balsamic
  • sare/ piper
  • baghetă franțuzească cu unt și ierburi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui Bruschetta:

Se amestecă roșiile cu usturoiul, ceapa, bucuiocul, sare, piper, ulei de măsline și oțet și se lasă la frigider până se gătește pieptul de pui. 

Bucățile de pui se acoperă cu sare şi piper şi puţin ulei de măsline şi se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10 minute. Apoi se întorc pe cealaltă parte  şi se mai lasă 7 minute. Se lasă 5 minute la odihnit. 

Se aşează bucăţile de pui pe farfurii, apoi se acoperă cu mixul de roşii şi se serveşte cu baghetă.

 

TIPS-URI

1

Calorii pe porţie: 170

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui Bruschetta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]