Piept de pui crocant

de Adele in Pui, 17 Apr 2015 | 4687 vizualizari

 

Poate cel mai iubit snitel de catre cei mici si de catre cei mari :P

 

INGREDIENTE

  • 300 gr piept de pui.
  • 1 ou.
  • 1 lingura lapte.
  • sare.
  • piper.
  • rozmarin.
  • pesmet.
  • 2-3 linguri parmezan ras.
  • ulei pentru prajit.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant:

Pieptul de pui se taie fasii subtiri, se condimenteaza cu sare, piper si cateva linguri de bere (optional) se pune la rece cateva minute.

Se pregateste oul care se bate cu lapte, sare si rozmarin (puteti folosi si alt condiment), dupa care se pregateste si pesmetul care se amesteca cu parmezanul ras.

Se pune  tigaie cu ulei pe foc, se ia pieptul de pui se trece prin ou, dupa care prin pesmet, se trece din nou prin ou si la final prin pesmet se preseaza bine si se prajeste pe ambele parti pana devine crocant si de culoare aurie.

Se scoate si se aseaza pe hartie ,astfel in cat sa se absoarbe uleiul in exces.

Se serveste cu cartofi prajiti ,pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu sos de miere şi ceapă roşie