Piept de pui crocant cu paste si galbiori

de diaconta in Paste, 17 Mar 2016 | 4202 vizualizari

 

Reţeta aceasta este de fapt o combinaţie de mai multe reţete.
Eu am încercat s-o adaptez gusturilor mele.
O mâncare potrivită pentru un prânz de Duminică.
Foarte bună combinaţia de piept de pui crocant, sos de gălbiori, afumatură şi caşcaval.
Ca şi garnitură am folosit paste farfalle, paste Baneasa din grâu dur 100%.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui fara os
  • Condiment Barbeque pentru pui
  • Fulgi de porumb si parmezan pentru crusta
  • 200 g gălbiori
  • 0 ceapa
  • Un morcov
  • 2 căţei de usturoi
  • 100 ml suc de rosii
  • 3 linguri smântâna
  • ulei
  • Sare,piper,boia
  • Câteva felii de sunca afumata
  • Câteva felii de cascaval
  • Busuioc si fulgi de chilli
  • Paste farfalle pentru garnitura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui crocant cu paste si galbiori:

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii.

Am condimentat  si le-am lasat câteva ore la frigider.

Intr-o cratita am pus putin ulei,am calit ceapa si morcovul razuit,am pus boia si apoi galbiorii.

Am pus o cana de apa, am condimentat si am lasat sa fiarba pâna ce a scazut apa.

Am adaugat sucul de rosii si smântâna.

Am mai lasat câteva minute si am oprit focul.

Cât timp a fiert sosul, am pregatit pieptul de pui.

Am maruntit in robot fulgii de porumb si i-am amestecat cu parmezan razuit.

Am tavalit pipetul de pui prin acest amestec, apoi le-am prajit pe ambele parti.

Le-am scos pe prosoape de hârtie.

Intr-un vas ceramic am pus sosul de ciuperci,peste el am asezat feliile de piept de pui, deasupra fiecareia am pus o felie de sunca afumata si felii de cascaval.

Deasupra am presarat busuioc si fulgi de chilli.

Am pus vasul la cuptor pâna ce s-a topit cascavalul.

Pentru garnitura am fiert pastele în apa cu sare.

Se serveste cald.

Poftă bună !!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui crocant cu paste si galbiori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spatzle cu smantana si ciuperci