E o reteta pe care o am de la nasa mea,am mai facut-o si acuma nu stiu daca chiar asa era sau am mai adaugat eu cate ceva.Oricum,rezultatul este delicios,doar prezentarea lasa de dorit,pofticiosii n-au mai avut rabdare sa fac eu poze de revista.
Pieptul de pui se taie felii cat mai subtiri,la fel ca si pentru snitele.Se condimenteaza.Eu le-am lasat pana a doua zi la frigider.
Pe fiecare bucata de piept se pune o bucata de cascaval,se ruleaza ca si o sarmaluta si apoi se imbraca cu o felie de bacon.
Se pun intr-un vas de yena in care am pus putin ulei.Se presara cu rozmarin si cateva cuisoare.Punem laptele si vinul si le bagam la cuptor.Va fi nevoie de aproximativ 45 de minute.Din cand in cand se mai stropesc cu sos.
Cand sunt aproape facute,se pun deasupra feliile de branza Hochland si se presara putin patrunjel.
Am servit cu piure de cartofi si salata de sfecla rosie.