Piept de pui cu cascaval la cuptor

de liliana114 in Pui, 22 Iun 2016 | 28380 vizualizari

 

Este o reteta simplu de preparat, dar foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 600 gr piept de pui
  • 100 ml smantana
  • 200 gr cascaval
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cascaval la cuptor:

Pieptul de pui se spala si se portioneaza in bucati mai mici, dupa care se asaza intr-o tava.

Cascavalul se rade pe razatoarea mare.

Se prepara un sos din usturoiul pisat, smantana, sare si piper care se adauga peste pieptul de pui si se unge bine toata carnea. Deasupra se pune cascavalul ras.

Se da la cuptor la 200 °C pentru 30 de minute sau pana s-a rumenit deasupra.

 

TIPS-URI

1

Daca va place, in sos mai puteti adauga putin patrunjel tocat.

2

Cald sau rece este la fel de bun. Se poate servi alaturi de garnitura preferata, eu am ales pastai, dar merge foarte bine si alaturi de orez sau piure de cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui la cuptor