Piept de pui cu ciuperci

de Zamfira in Pui, 26 Sep 2013 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 3 feliute slanina
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 conserva de ciuperci (300 g ciuperci proaspete)
  • 100 ml vin alb demisec
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • 1/2 lingurita maghiran
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Spalam pieptul de pui si il taiem in cuburi potrivite, feliem in fasii slanina . Tocam ceapa si usturoiul marunt. Calim ceapa in ulei alaturi de slanina. Lasam la calit suficient timp, pana cand slanina incepe sa se topeasca. Adaugam cuburile din piept de pui si usturoiul taiat rondele. Calim totul pana cand carnea incepe sa se deschida la culoare. Saram, piperam dupa gust. Adaugam ciupercile (spalate, scurse), daca sunt ciuperci proaspete, le feliem. Adaugam 100 ml vin alb demisec, maghiran, cimbru si lasam totul sa fiarba (fara capac) 15 minute.

Putem servi langa aceasta gustoasa mancare o garnitura de cartofi, orez sau legume la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos veloute si ciuperci