Piept de pui cu ciuperci

de Zamfira in Pui, 26 Sep 2013 | 4519 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept de pui
  • 3 feliute slanina
  • 1 ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 1 conserva de ciuperci (300 g ciuperci proaspete)
  • 100 ml vin alb demisec
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper dupa gust
  • 1/2 lingurita maghiran
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci:

Spalam pieptul de pui si il taiem in cuburi potrivite, feliem in fasii slanina . Tocam ceapa si usturoiul marunt. Calim ceapa in ulei alaturi de slanina. Lasam la calit suficient timp, pana cand slanina incepe sa se topeasca. Adaugam cuburile din piept de pui si usturoiul taiat rondele. Calim totul pana cand carnea incepe sa se deschida la culoare. Saram, piperam dupa gust. Adaugam ciupercile (spalate, scurse), daca sunt ciuperci proaspete, le feliem. Adaugam 100 ml vin alb demisec, maghiran, cimbru si lasam totul sa fiarba (fara capac) 15 minute.

Putem servi langa aceasta gustoasa mancare o garnitura de cartofi, orez sau legume la gratar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb