Piept de pui cu ciuperci la cuptor

de cornelia16_2002 in Pui, 18 Aug 2009 | 78666 vizualizari

 

mancare de duminica (pentru 4 persoane)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie ciuperci (400 gr)
  • 200- 300 g smantana
  • 2 linguri ulei
  • condimente de pui
  • 800 g cartofi
  • 1 lingura faina
  • patrunjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci la cuptor:

se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi se storc de apa.

intr-o cratita pui uleiul, ciupercile stoarse si se calesc, dupa care adaugi faina si smantana, daca ti se pare prea gros sosul poti adauga apa cam 300 ml. lasi la foc circa 10 min sa fiarba cu sosul si putina sare.

intr-o tava yena sau teflonata, asezi cartofii fierti, pui peste ei patrunjelul tocat marunt sau de la plic, pieptul de pui taiat bucati mai mici ca sa se poata patrunde, peste el presari condimentele de pui si la final ciupercile cu sosul. lasi in cuptorul incins in prealabil, circa 30- 40 min pana se face o crusta mai rosiatica si din cand in cand mai amesteci cu lingura ca bucatile de piept sa fie acoperite cu sos.

pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]