Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana

de nico15 in Pui, 14 Noi 2010 | 6810 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 piepti de pui
  • 250 gr de ciuperci
  • 300 gr de cartofi
  • 200 gr de kaizer
  • 200 ml smantana lichida
  • 150 gr de ananas
  • sare, piper, unt, 50 gr de bere blonda1 ardei rosu / 1 ardei verde si salata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana:

Piepti de pui se spala se taie in jumatate se cresteaza si se pune in wok la foc mediu pentru a se praji cat sa prinda culoare. Cartofii se taie cubulete mai mici sau mai mari, ananasul la fel, iar baconul in fasii si se lasa totul intr-o alta tigaie la foc mediu toate se calesc in unt aproximativ 20-25 de minute sunt gata se scot si se introduc ciupercile in acelas ulei, lasandu-se intre 5-7 minute cat sa se inmoaie dupa care se scot si acestea. Pieptii de pui se scot din wok se scurge uleiul si se adauga putin unt, peste acesta se pune 50 gr de bere si smantana lichida lasandu-se sa fiarba pana este bine patruns. Cand este gata se serveste astfel se aseaza cateva felii de salata verde, se aseaza o portie de cartofi, piepul de pui, se pune dressingul rezultat, ciupercile, si se decoreaza cu fasii de ardei rosu si verde.
Pofta Buna.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu ciuperci si sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pui cu ciuperci