Piept de pui cu fenicul la cuptor

de Tabita _ in Pui, 11 Apr 2013 | 6308 vizualizari

 

O reteta de mancare aromata care nu este chiar dificila. Feniculul copt are un gust usor dulceag, foarte placut.

 

INGREDIENTE

  • 200 g bucatele piept de pui
  • 2 bulbi fenicul
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu fenicul la cuptor:

Se prajeste carnea pana isi schimba culoarea si se rumeneste putin. Apoi se scoate si se pune in tava.

Se taie feniculul in sferturi si se pune la prajit putin pana se inmoaie usor Apoi se pune pe langa carnea din tava. Se condimenteaza.

Se da la cuptor aproximativ 30-45 de minute. Se stropeste din cand in cand cu vin sau apa.

Se scoate din cuptor si se serveste.

TIPS-URI

1

Merge servita ca garnitura sau servita ca atare

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu fenicul la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]