Piept de pui cu gorgonzola

de Bucataria_Portocalie in Pui, 30 Mar 2010 | 32234 vizualizari

 

Nu va dau cantitatile exacte, pentru ca le puteti varia dupa preferinte. Eu am avut o caserola mare cu piept de pui dezosat, o felie de gorgonzola si o cutie maaare cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • piept depui
  • gorgonzola
  • smantana
  • ulei masline
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu gorgonzola:

Taiem pieptul de pui in bucati mici, il condimentam si-l punem intr-un vas cu cateva linguri de ulei masline la prajit. Eu am pus si capacul la cratita ca sa se inabuse putin. Cand este gata adaugam smantana, gorgonzola rupta in bucati mici si amestecam bine pana se topeste toata branza. Lasam 10 min la foc mic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

Bucataria_Portocalie 1

31.03.2010, 18:05

va multumesc mult

nadina73 1

13.05.2010, 13:25

super de nota 20 felicitari si 5 furci mari si late

Bon_Jovi 1

11.04.2014, 23:10

Trebuie sa fie tare bun.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]