Piept de pui cu legume la tigaie

de Adele in Pui, 11 Oct 2014 | 5966 vizualizari

 

O mancare rapida ,se pun toate in tigaia si hocus pocus a iesit mancarea :D

 

INGREDIENTE

  • 150-200 gr piept de pui.
  • 1 ceapa mica.
  • 2 cartofi.
  • 2 rosii.
  • 100 gr mazare.
  • 50 gr sunca afumata.
  • sare.
  • piper.
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu legume la tigaie:

Se curata ceapa si se taie cuburi,dupa care se caleste cu sunca in tigaie,se adauga si pieptul de pui taiat bucati si cartofii cuburi,se pune un pic de apa si se lasa la fiert cateva minute.Dupa care se adauga rosiile taiate bucati si mazarea, se potriveste de sare si piper se mai lasa la fiert cateva minute cu un capac deasupra.

Se serveste alaturi de castraveti murati sau in otet(muraturi).

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu legume la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare la cuptor in crusta de lapte de cocos