Piept de pui cu masline

de MotanLaOale in Pui, 9 Mar 2017 | 4731 vizualizari

 

Facuta la cererea fiului meu. Foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui (600g)
  • 5 cepe mari
  • 300 g masline fara samburi
  • 100 ml ulei
  • 5 linguri pasta de tomate
  • piper
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu masline:

Pieptul de pui se curata si se taie bucati.

Ceapa se curata si se toaca la robot, pana se face aproape pasta sau se da pe razatoarea fina.

Maslinele se spala in apa rece si se pun la scurs.

Se pune uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa 4-5 minute. Se adauga maslinele si apa si se lasa la fiert. Se presara sare si piper si se adauga si pasta de tomate.

Bucatile de piept se prajesc intr-o tigaie, in 2 linguri ulei. Cand sunt prajite pe ambele parti, se adauga in cratita. Se mai fierbe totul 20 de minute, pana scade sosul sau se pune in cuptor.

Eu am introdus-o in cuptor pentru 30 de minute, pana a scazut sosul si a iesit uleiul deasupra.

Se mananca calda.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu ciuperci, costita si legume la tava