Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi

de nico15 in Pui, 7 Noi 2010 | 5221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 150 gr de ananas din compot
  • 3 fructe de kiwi
  • 1 ceapa rosie,
  • 30 gr de zahar de ghimbir
  • 2 catei de usturoi
  • 100 gr de migdale
  • ulei de susan 2 linguri
  • sos de stridii 1 lingura
  • 2-3 linguri de sos de soia
  • 100 ml de suc de ananas
  • topping de ciocolata
  • 1 lingurita sos de ardei iute Vifon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi:

Pieptul de pui se taie in cubulete, se pune o tigaie pe foc in care se adauga uleiul de susan, se taie ceapa julien, se taie fin usturoiul si se adauga, dupa care se adauga cubuletele de piept de pui se sareaza si se lasa sa se intrepatrunda,

cand este aproape facut se adauga migdalele care se pun langa pieptul de pui si se adauga zaharul de ghimbir, sosul de stridii, toppingul de ciocolata, sosul de ardei iute iar dupa 5-7 minute se adauga sucul de ananas si se mai lasa 10 minute sa fiarba incetisor pana se-ngoasa sosul.

Se taie bucati de kiwi si se pun in mijlocul farfuriei, se pune pieptul de pui formand un cerc imprejurul fructelor de kiwi si se pun bucati de ananas imprejurul pieptului de pui ca in fotografii. Este o combinatie interesanta intre dulce, sarat, condimentar si amarui.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu migdale, ananas si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu piept de pui si sos de rosii