Piept de pui cu parmesan

de laylalala in Pui, 4 Iul 2010 | 6197 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 100 gr parmesan, razuit fin
  • 4 piepti de pui, fara piele si os
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 400 gr cartofi noi, decojiti
  • 200 gr mazare
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura otet de zmeura
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae
  • sare de mare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu parmesan:

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta crocanta.
Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare, adaugandu-se mazarea in ultimele 10 minute de fierbere a cartofilor.Se scurg legumele apoi se amesteca cu frunze de salata, otetul de zmeura, uleiul de masline cu lamaie si sare de mare, dupa gust.
Pieptul de pui se serveste alaturi de salata pregatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]