Piept de pui cu parmesan

de laylalala in Pui, 4 Iul 2010 | 6130 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 albus de ou
  • 100 gr parmesan, razuit fin
  • 4 piepti de pui, fara piele si os
  • 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate
  • 400 gr cartofi noi, decojiti
  • 200 gr mazare
  • cateva frunze de salata
  • 1 lingura otet de zmeura
  • 1 lingura ulei de masline cu aroma de lamiae
  • sare de mare, dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu parmesan:

Se incinge cuptorul la 200°C.Se pune parmesanul pe o farfurie.Se bate albusul de ou apoi se adauga 1 lingurita sare de mare cu ierburi aromate.Se trec pieptii de pui prin albus apoi prin parmesan si se dau la copt 20-30 minute pana cand carnea s-a facut iar deasupra s-a format o crusta crocanta.
Intre timp, se fierb cartofii in apa cu sare, adaugandu-se mazarea in ultimele 10 minute de fierbere a cartofilor.Se scurg legumele apoi se amesteca cu frunze de salata, otetul de zmeura, uleiul de masline cu lamaie si sare de mare, dupa gust.
Pieptul de pui se serveste alaturi de salata pregatita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu parmesan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]