Piept de pui cu rosii gratinate

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2010 | 8004 vizualizari

 

Foarte usor pentru un pranz sau o cina .

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 rosie
  • cascaval
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu rosii gratinate:

Se spala carnea , se cresteaza in 3-4 locuri, se condimenteaza cu sare si piper si se pune pe gratar.Cand este gata fripta ,carnea se aseaza intr-o tava tapetata cu unt,se rade cascaval peste ea si se aseaza cateva rondele de rosie.Se da la cuptor si se tine pana cand cascavalul incepe sa se topeasca.Se serveste cald.............noi am servit cu o salata de varza.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu rosii gratinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]