Piept de pui cu smantana la cuptor

de mirela0911 in Pui, 20 Noi 2011 | 7080 vizualizari

 

Ceva rapid si delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui dezosat
  • sare, piper
  • 250g smantana
  • 4-5 lg pesmet
  • 1 lg ulei pt. uns tava
  • 50g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu smantana la cuptor:

Se feliaza pieptul de pui ca pentru snitele si se bat usor. Se condimenteaza cu sare si piper. In tava unsa cu ulei se aseaza feliile de carne una langa alta, se intinde deasupra smantana si se presara pesmet. Se da la cuptor pentru aproximativ 30 minute. Inainte cu 5 minute de a fi gata, se presara cascavalul deasupra.

Se serveste alaturi de cartofi, salata verde, in functie de ce poftiti. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu smantana la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inimi si pipote cu dulceata de ardei rosu