Piept de pui cu sos de sampanie

de Veronica22 in Pui, 21 Feb 2018 | 4605 vizualizari

 

Reteta cu dragoste

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 3 linguri de unt
  • 1 legatura de marar
  • 1 praz( partea alba)
  • 200 gr ciuperci proaspete
  • 250 ml supa de pui
  • 150 ml sampanie
  • 150 ml smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de sampanie:

 Pieptul de pui se taie in fasii. Se condimenteaza cu sare si piper.

 Prazul se taie rondele fine. Ciupercile se feliaza.
 In untul topit se pune prazul si se caleste. Se adauga ciupercile si apoi mararul tocat. Punem supa de pui  si lasam sa fiaba legumele.

Separat prajim in 2 linguri de ulei de masline, carnea care  a fost trecuta prin faina. Cand legumele sunt fierte. adaugam carnea si sampania si lasam 5 min sa fiarba. Vom adauga si smantana si vom mai fierbe 5 min ca sa mai scada putin sosul. Daca mai este necesar, vom adauga sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de sampanie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rahela Velicu 1

23.02.2018, 14:58

Veronica22 1

23.02.2018, 22:33

Merita incercat! Are nun gust deosebit.Ca aspect pare ceva banal, insa gustul face totul!

elucubratiiculinare 1

24.02.2018, 21:12

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gordon bleu cu cascaval afumat