Piept de pui cu sos de smantana si cascaval

de MonaMimi in Pui, 2 Noi 2012 | 8566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piept de pui
  • 300 ml de smantana
  • 250 g cascaval
  • sare
  • piper
  • 5 catei de usturoi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de smantana si cascaval:

Pieptul de pui se spala bine se taie in bucati potrivit de groase, se pun intr-o tava putin adanca. Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, sare, piper negru macinat. Ungem bine bucatile de pui cu sosul de smantana, apoi radem deasupra cascaval. Punem tava la cuptor la foc mediu pentru 45-50 minute. Servim cald cu garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de smantana si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]