Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor

de luminita20_2006 in Pui, 29 Mar 2011 | 7394 vizualizari

 

Reteta preluata de pr site-ul LaLena.ro o reteta foarte buna. Am adus mici modificari

 

INGREDIENTE

  • -2  bucati piept de pui
  • - 450 gr smantana
  • -4 catei de usturoi
  • -150 gr cascaval
  • -3 linguri parmigeano
  • -sare, piper
  • -oregano
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor:

Se dezoseaza pieptul de pui se spala se sterge cu un prosop de hartie se condimenteaza. Se unge o tava cu un pic de ulei se aseaza fileul de pui. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu smantana si parmezan ras, se toarna peste pipetul de pui, apoi se pune cascavalul ras.

Se da la cutor 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de usturoi si cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]