Piept de pui cu sos piri-piri

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 7301 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g piept de pui
  • 1 ardei iute
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • sare
  • Pentru sos:
  • jumatate de ceapa
  • 1 ardei iute
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lamaie
  • 1/4 ardei gras rosu
  • patrunjel verde
  • ulei de masline.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu sos piri-piri:

-Am facut un amestec din usturoiul pisat si restul condimentelor pentru pieptul de pui.
-Am spalat carnea si am uns-o cu acest amestec,apoi am lasat la rece 1 ora.
 -Intre timp tocati ceapa,patrunjelul,usturoiul si ardeiul gras.Taiati marunt ardeiul iute.Le amestecati pe toate,apoi adaugati si sucul de la lamaie si uleiul de masline.
-Dupa ce a trecut o ora,scoateti carnea de la rece si o lasati pe grill pana cand este facuta asa cum va place.
 -Ungeti pieptul de pui cu sos si gata fripturica:).Se poate servi cu ce garnitura doriti.Noi am mancat alaturi de sufleu de cartofi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos piri-piri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

ionix 1

30.09.2009, 10:11

vaaaaai ce bine arata... sigur o sa fac si eu

meosiris 1

06.10.2010, 11:38

Imi faceti si mie pofta si parca vad ca ma apuc iar de el prin bucatarie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu struguri