Piept de pui gratinat cu mozzarella

de Pasiune pentru bucatarie in Pui, 4 Aug 2011 | 5419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare de pui(600-700 g)
  • 4 felii grose de mozzarella
  • 1 rosie
  • 4 cartofi medii
  • 2-3 ciuperci
  • Sare,piper,chili,boia dulce,rozmarin
  • Unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui gratinat cu mozzarella:

Cartofii se curata,se spala,se taie in felii(nu pana jos,eu le-am pus in cupa unei linguri si am taiat felii) si se pun intr-o cratita cu apa si sare; se fierb 10 minute sau pana se inmoaie foarte putin.

Pieptul de pui se taie pe jumatate(pe lungime) apoi fiecare bucata in doua fasii. Se acopera cu folie de plastic si se bate cu ciocanul pentru snitele,apoi se condimenteaza. Intr-o tigaie se incinge putin ulei si se rumenesc putin bucatile de pui. Un vas termorezistent se unge cu unt si se aseaza feliile de pui(eu am pus in 2 vase); peste pui se aseaza feliile de mozzarella si felii de rosii.

 

Intre feliile de pui se aseaza cartofi, se ung cu unt si se presara condimente. Pe langa se pun si ciupercutele(de décor :D ).

 

Se introduce tava in cuptor pentru 15 minute(daca vreti ca mozzarella sa ramana alba) eu am lasat vreo 25,am vrut-o rumenita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui gratinat cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sîrbesc la cuptor, în ghiveci de pămînt smălţuit