Piept de pui impanat pe gratar

de RuxyRux in Pui, 5 Feb 2011 | 4691 vizualizari

 

Un deliciu de fripturica, usturoi, sunculita afumata....stiti si voi cat e de bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 3 catei de usturoi
  • sunculita afumata taiata fasiute
  • boia
  • mustar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui impanat pe gratar:

Desfacem pieptul de pui( punem o bucata mai mare) si incepem sa-l impanam facand crestaturi in el, ca niste buzunarase pe care le umplem cu usturoi taiat in feliute si fasii de sunculita. Dam un mic praf de sare.

Il pliem si-l inchidem cu un betisor de frigarui, astfel incat sa nu ne trezim cu umplutura afara.

Il condimentam cu sare, piper, il tavalim prin mustar si apoi il presaram cu boia dulce( sau iute dupa gust LOL)

Il punem pe gratar si-l lasam destul intorcandu-l pe toate partile sa se faca bine.

Eu l-am servit cu cartofi ducesse si cu muraturi. Total pe gustul meu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui impanat pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui