Piept de pui impanat pe gratar

de RuxyRux in Pui, 5 Feb 2011 | 4817 vizualizari

 

Un deliciu de fripturica, usturoi, sunculita afumata....stiti si voi cat e de bun...

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 3 catei de usturoi
  • sunculita afumata taiata fasiute
  • boia
  • mustar
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui impanat pe gratar:

Desfacem pieptul de pui( punem o bucata mai mare) si incepem sa-l impanam facand crestaturi in el, ca niste buzunarase pe care le umplem cu usturoi taiat in feliute si fasii de sunculita. Dam un mic praf de sare.

Il pliem si-l inchidem cu un betisor de frigarui, astfel incat sa nu ne trezim cu umplutura afara.

Il condimentam cu sare, piper, il tavalim prin mustar si apoi il presaram cu boia dulce( sau iute dupa gust LOL)

Il punem pe gratar si-l lasam destul intorcandu-l pe toate partile sa se faca bine.

Eu l-am servit cu cartofi ducesse si cu muraturi. Total pe gustul meu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui impanat pe gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

RuxyRux 1

06.02.2011, 23:21

Corinuta ce dulce esti

RuxyRux 1

06.02.2011, 23:22

Kamy...vad ca esti dotata si dai si berea haaay

tanyapatap 1

07.02.2011, 00:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu mere - Delicioasa si usor de facut

de oanapl 8

ieri la 20:46

Biscuiți cu migdale - Crocanți și delicioși

pe 04.04 la 11:47

Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște

pe 04.04 la 11:30

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cremos cu piept de pui aromat