Piept de pui in aluat de bere

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri de post, 13 Iul 2011 | 5357 vizualizari

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in aluat de bere :

Pieptul de pui se spala si se taie cubulete; se condimenteaza.

Ouale se bat cu un praf de sare si piper,se adauga berea si se omogenizeaza. 

La sfarsit se incorporeaza faina si se condimenteaza dupa gust; se adauga si patrunjel tocat. Aluatul btinut trebuie sa fie mai gros decat cel de la clatite.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se incinge bine.. Bucatile de piept de pui se trec prin aluat si se pun in uleiul incins,dupa ce se fac pe o parte se intorc pe cealalta. 

Se scot pe un servetel absorbant si se servesc alaturi de o salata sau de Legume gratinate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in aluat de bere " nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

14.07.2011, 11:08

super

cristinne 1

15.07.2011, 20:18

cata bere pun si cate oua?? ca nu scrie;(

ionela2682 1

19.07.2011, 20:20

http://www.bucataras.ro/retete/snitele-de-pui-in-aluat-pufos-cu-bere-6763.html le-am facut ...mai demult...sunt bestiale....prezentare de nota 10!!!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]