Piept de pui în crustă de cocos și panko

de Satisfyyourcravings in Pui, 31 Mar 2014 | 4110 vizualizari

 

Daca nu aveți timp să gătiți, dar doriți o masă gustoasă și sățioasă, acest preparat poate fi soluția! Panko este varianta japoneză a pesmetului.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui, tăiat în fâșii potrivite
  • 2 albușuri, bătute
  • 3 linguri de făină
  • 1 cană fulgi de cocos
  • 1/2 cană panko
  • sare/piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui în crustă de cocos și panko:

Se dau bucățile de pui mai întai prin făină, apoi albușuri, apoi prin amestecul de panko și cocos. Se așează pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se gătesc 6 minute/ parte, în cuptorul preîncălzit la 230 de grade Celsius.

Se servesc imediat cu garnitură și sos la alegere. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui în crustă de cocos și panko" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu nuca de cocos / garnitura de cartofi cu susan