Piept de pui in sos

de meosiris in Pui, 5 Oct 2010 | 4419 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 piepti de pui
  • 1 ceapa rosie
  • 100ml smantana
  • 50ml vin alb
  • 1 lingura faina
  • 1 lingura mustar simplu
  • 1 conserva mica de ciuperci
  • sare,
  • piper
  • patrunjel verde.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos:

-Pieptul de pui il batem usor ca la snitele, il trecem prin faina si il prajim in ulei incins. Cand e gata, il scoatem si il lasam acoperit pana e gata sosul.
-Calim ceapa tocata marunt. Adaugam ciupercile si le lasam impreuna cu ceapa cateva minute pe foc mic.
-Adaugam vinul si lasam sa fiarba usor impreuna 5 minute.
-Punem putina apa, apoi adaugam smantana, mustarul si ingrosam putin sosul cu o lingura de faina dizolvata in putina apa.
-Condimentam, punem apoi si pieptul de pui in sos, mai lasam 5 minute pe foc mic iar la sfarsit adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Noi am servit alaturi de cartofi fierti si castraveti murati.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu piept de pui