Piept de pui in sos de ceapa

de Bya Ralu in Pui, 21 Dec 2012 | 8038 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe mari
  • 1/2 piept de pui
  • 1 cana de vin rose
  • boia dulce,sare,piper,curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de ceapa:

Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei de masline, adaugam si pieptul de pui taiat cubulete, asezonam cu sare, piper, boia dulce. Se stinge cu vinul rose si se mai lasa la fiert la foc mic.S e poate servi cu mamaliguta si muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]