Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"

de Merisor in Sosuri, 5 Aug 2012 | 7173 vizualizari

 

Am imprumutat ideea Panacrisei de a utiliza toate resturile comestibile ramase de la alte retete si a iesit ceva bun.

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati piept de pui preparat la gratar
  • 1 cutie ciuperci(cu zeama cu tot)
  • 1 ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 1 ardei rosu
  • 3 linguri pasata de rosii
  • 2 linguri ketchup dulce
  • condimente:piper, foi de dafin, boia de ardei iute, oregano, cimbru
  • sare
  • patrunjel tocat
  • ulei de masline
  • zeama de cartofi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi":

Am tocat ceapa si usturoiul si le-am pus la inabusit cu ulei de masline si putina apa. Am adaugat ciupercile taiate marunt, ardeiul si am completat sosul cu zeama de la ciuperci.

Pentru ca am facut in acelas timp si chiftele, zeama de la cartofi nu am aruncat-o ci am pus-o in sosul cu ciuperci, aceasta avand efectul de a ingrosa sosul.

Pe urma am pus pasta de rosii si ketchup-ul, am condimentat si am mai lasat sa fiarba cateva minute amestecand continuu. Am adaugat pieptul de pui, am mai lasat cateva minute si am stins si am presarat patrunjel maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui in sos de ciuperci si alte"resturi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

la 10:43

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Poppy Seed Dressing