Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

de Sim0na in Pui, 6 Feb 2012 | 11860 vizualizari

COMENTARII (10)

iry-gabriela 1

07.02.2012, 07:58

MotanLaOale 1

07.02.2012, 08:08

buna buna

diaconta 1

07.02.2012, 09:13

mancare ardeleneasca

mamaieelena 1

07.02.2012, 09:28

delicios

gaby_gabytza 1

07.02.2012, 09:42

Rocsi 1

07.02.2012, 11:24

mmm un pui cu smantanica..bun!!!

Lau 1

07.02.2012, 12:18

place

Sim0na 1

07.02.2012, 19:24

Multumesc fetelor!
Diaconta, am un ardelean in casa..
Pupici tuturor

Cris2711 1

08.02.2012, 11:44

O da ,o minune

elenadeaconu 1

29.06.2017, 11:18

ma intreb ce o mai fi ramas dn pieptul ala de pui ....0 proteine 0 vitamine dupa ce il prajesti il bagi la cuptor 20 de minute+5 minute dupa patrunjel+ alte 5 dupa delikat adica bamba cu monoglutamat............atata peparare termica cand e suficient sa fie fiert beschamelul si nimic mai mult......o jumatate de ora de cuptor este in plus si contribuie la distrugerea integritatii alimentului....nemai miram ca ne imbolnavim........

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de smantana