Piept de pui la gratar

de Bya Ralu in Pui, 11 Iun 2016 | 3832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui
  • 1 pahar de bere
  • condimente:praf de usturoi,condimente pentru pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar:

Pieptul de pui se curata de pielite si se feliaza,fiecare bucata se condimenteaza si se pun intr-un castron.

Se toarna berea si se lasa la marinat pentru circa 2 ore.

Gratarul se unge cu slanina.

Se pun pe gratar, se lasa sa se rumeneasca putin (nu trebuie sa se faca prea tare ca altfel devin seci).

Se lasa putin sa fie apos pieptul de pui.

Se serveste cu salata de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]